Шляхи підвищення конкурентоспроможності товарів підприємства - Андрєєва, Євгенія Леонідівна; Усов, Максим Анатолійович; Берлет, Вікторія Андріївна (Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2019)
В ринковому середовищі неможливо домогтися стабільного успіху в комерції, якщо не планувати його ефективний розвиток, що не акумулювати постійно інформацію про власні можливості, про стан цільових ринків, про становище на них конкурентів і своєї конкурентоспроможності.
Keywords: товар; конкурентоспроможність; конкурентоспроможність товару; підвищення якості товару