Гладкий, Федір ФедоровичКуниця, К. В.Литвиненко, Олена Анатоліївна2014-10-242014-10-242012Гладкий Ф. Ф. Дослідження складу і властивостей білкових продуктів із насіння соняшнику насиченного типу / Ф. Ф. Гладкий, К. В. Куниця, О. А. Литвиненко // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ", 2012. – № 26. – С. 130-134.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/9763У статті досліджено фракційний склад білків та вміст супутніх речовин (таких як вуглеводи та хлорогенова кислота) у продуктах, знежирених етиловим спиртом різної концентрації. Дана оцінка функціонально-технологічних властивостей білкових продуктів із насіння соняшнику насиченого типу.In the article factious composition of proteins and maintenance of concomitant substances (such as carbohydrates and chlorogenic acid) are investigational in products fat free of ethanol of different concentration. The estimation of functionally-technological properties of protein products from the sunflower seeds of the saturated type is given.ukфракційний склад білківвміст супутніх речовинхлорогенова кислотавуглеводизнежирення етиловим спиртомДослідження складу і властивостей білкових продуктів із насіння соняшнику насиченного типуArticle