Інноваційні педагогічні технології формування професіоналізму майбутнього соціального працівника в процесі фахової підготовки - Сизикова, Валерія Сергіївна (НТУ "ХПІ", 2016)
Стаття присвячена проблемі впровадження та використання інноваційних педагогічних технологій в систему професійної підготовки майбутніх соціальних працівників. Розкрито значення та схарактеризовано сутність інноваційних технологій. Розглядаються основні види професійних знань та групи базових умінь і навичок, які формуються у соціальних працівників у процесі вузівської освіти.

The article deals with the problem of implementing and using innovation pedagogical technologies in the system of professional preparation of future social workers. The essence of innovation technologies is highlightened and scrutinized. It shows the main kinds of professional knowledge and sets of basic skills social workers acquire in the process of higher education.
The innovation pedagogical technology of formation of professionalism in the system of professional preparation of future social workers
Keywords: професійна підготовка; професійна компетентність; ділові ігри; соціальна робота; professional competence; business games