Вплив дистанційної он-лайн роботи на самопочуття викладачів - Ільїнська, Ольга Ігорівна; Мезенцева, Ірина Олександрівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
За допомогою опитування визначено суб’єктивну думку викладачів на вплив дистанційної он-лайн роботи на здоров’я. Показані переваги та недоліки дистанційної освіти.

With the help of a survey, the subjective opinion of teachers on the impact of distance on-line work on well-being was determined. Advantages and disadvantages of distance education are shown.
The influence of distance on-line work on the well-being of teachers
Keywords: влив на здоров'я; дистанційна робота; викладач; influence on health; distance work; teacher