Професійні знання, уміння та навички як компоненти професійної компетентності майбутнього викладача іноземної мови - Паталаха, М. Є. (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті розглядається поняття професійної компетентності педагога, наводиться класифікація професійних знань, умінь та навичок, які складають когнітивно- технологічний компонент професійної компетентності викладача іноземної мови

In the article the concept of professional competence of the teacher is considered, the classification of professional knowledge, skills and abilities as components of the cognitivetechnological aspect of professional competence of the teacher of foreign language is also given
Professional knowledge, skills and abilities as components of professional competens of future higt school teacher of foreign languages
Keywords: системна інформація; індивідуально-психологічні особливості; соціокультурний компонент; аутопсихологічний компонент; когнітивно-технологічний компонент; персональний компонент; практико-методичні знання