Аналіз методів знищення біологічних шкідників кореневої системи саджанців плодових дерев - Козак, О. В.; Косуліна, Н. Г. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2011)
Розглядаються методи боротьби зі шкідниками плодових дерев, проведено аналіз їх переваг і недоліків та визначено перспективний метод з використанням НВЧ випромінювання.

Considered pest of fruit trees, an analysis of their strengths and weaknesses and identified a promising method of using microwave radiation.
Analysis methods for destruction of biological pest root system of seedlings of fruit trees
Keywords: шкідники плодових дерев; сільське господарство; метод захисту рослин; грунт; поліхлорид; НВЧ-випромінювання; електромагнітне випромінювання; pest of fruit trees; microwave radiation