Планування розвитку управлінського консультування в Україні - Черепанова, Вікторія Олександрівна; Лєйкін, Денис Сергійович (НТУ "ХПІ", 2015)
Пропонуються організаційно-економічні заходи для забезпечення подальшого розвитку консалтингової діяльності в Україні шляхом створення професійного консультаційного об’єднання, яке мало б змогу зменшити залежність країни від іноземних експертів, та внесенням консалтингу, як виду економічної діяльності, до державного класифікатора. Зроблено висновки про нестабільний розвиток консалтингової діяльності, та шляхи покращення її стану у майбутньому.

There have been proposed organizational and economic steps to ensure the further development of the consulting business in Ukraine through the creation of a professional association consultation, which should be to reduce the country's dependence on foreign experts, and the introduction of consulting as a form of economic activity in the State ualifier. One of the ways is to increase the quality of consulting services by involving specialists of certain areas of science and industry and adapting foreign experience to the terms of the national economy.
Development planning of management consulting
Keywords: консалтинг; економічні заходи; консультаційне об’єднання; нормативно-правова база; development planning