Визначення кінетичних параметрів процесу термічної регенерації нанесеного срібного каталізатора - Бутенко, Анатолій Миколайович; Лобойко, Олексій Якович; Савенков, Анатолій Сергійович; Русінов, Олександр Іванович (Технологический центр, Украинская государственная академия железнодорожного транспорта, 2011)
Встановлений порядок реакції термічної регенерації нанесеного срібного каталізатора. Визначені основні кінетичні параметри. Розраховані термодинамічні показники.

The order of response of thermal regeneration of the put silver catalytic agent is installed. The main kinetic parameters are defined. Thermodynamic indexes are calculated.
Keywords: хімія; кінетика; метанол; формальдегід; термодинамічні показники; regeneration; kinetics; catalyst; methanol; formaldehyde