Механізм дослідження якості проектної діяльності - Труш, Є. В.; Перерва, Петро Григорович; Мехович, Сергій Анатолійович (Національний університет "Запорізька політехніка", 2023)
Визначено, що конструкція виробу залежить від його правильної експлуатації та догляду. Конструкція вироби повинна виключати можливість включення несумісних рухів і режимів форсування. Паспорт та інструкція з експлуатації, складені конструктором або з його участю, повинні давати вичерпний опис виробу і умов правильної експлуатації. Чітке бронювання умов і режимів роботи машини, догляд за механізмами гарантує розрахункову надійність вироби.
Keywords: проектна діяльність; конструкторська підготовка; якість; планування; інновація