Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України - (:unkn) unknown (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2026)
Монографія є результатом спільних комплексних досліджень авторського колективу, спрямованих на повоєнний сталий розвиток України та її регіонів, відновлення держави від руйнівних наслідків війни та активізації сфери туризму і гостинності. В монографії висвітлено результати досліджень маркетингових інструментів та стратегій повоєнного розвитку туризму та гостинності в Україні, а також напрямків та механізмів розвитку туризму та гостинності в регіонах України. Досліджено фінансово-економічні та організаційні засади розвитку сфери гостинності і туризму, а також тенденції діджиталізації та Startup-проєктів у сфері туризму й гостинності. Матеріали монографії будуть корисними для здобувачів вищої освіти, викладачів, науковців, практиків індустрії маркетингу, туризму та сфери гостинності.
Keywords: монографія; маркетинг; гостинність; туризм; Україна; сфери гостинності; діджиталізація; Startup-проєкти; повоєнний розвиток; маркетингові інстрмеенти; цифровізація; бізнес-моделювання; фінанси; сервіс