Напрямки і форми соціалізації капіталістичної економіки - Попадинець, Олена Василівна (НТУ "ХПІ", 2013)
Стаття присвячена питанням соціалізації капіталістичної ринкової економіки, розгляду основних причин та форм реалізації цього процесу та чинників його гальмування в Україні.

Article is devoted to the socialization of the capitalist market economy, develop the form of the main causes and forms realization of this process factors and its inhibition in Ukraine.
Keywords: соціалізація капіталу; капіталізм; соціалізм; партнерство соціальне; власність колективна; кооперативи виробничі; партнерство державно-приватне; socialization of capital; capitalism; socialism; social partnership; labor collective ownership; cooperatives; public-private partnership