Особливості автоматизації управління проектами за допомогою спеціалізованих програмних продуктів - Лаврентьєва, Людмила Сергіївна (Львівська політехніка, 2010)
Узагальнені критерії вибору систем з управління проектами, вимоги користувачів до програмного забезпечення в залежності від рівня управління, що наведено в статті, дозволяють більш обґрунтовано визначати напрямки удосконалення процесу автоматизації управління проектами; представлена класифікація сучасних програмних продуктів надає можливість визначити їх переваги та недоліки для управління проектами на окремому підприємстві.

The generalized criteria of the projects management systems choice, users requirements to the software depending on the management level which are brought in the article, allow is more proved to define directions of projects management automation process improvement; the presented classification of modern software products gives an opportunity to determine their advantages and disadvantages to management of projects at the separate enterprise.
Keywords: управління проектами; універсальні програмні продукти; спеціалізовані програмні продукти; management level; interface; administration of data; mechanism of planning; resources of the project; automation; software product