Конспект лекцій з дисципліни "Інноваційне підприємництво та стартап-проєктування" - Линник, Олена Іванівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Мета навчальної дисципліни «Інноваційне підприємництво та стартап-проєктування» - формування у студентів системи знань і практичних навичок у створенні і управлінні стартап продуктами на початковій стадії, підготовка студентів до участі в акселераційних і грантових програмах підтримки стартапів. В результаті навчання студент: ● інтегрований в студентську стартап екосистему; ● має розуміння, як створити власний стартап; ● має перший прототип власного проекту, план його розвитку, команду; ● має перспективи розвивати цей проект далі в інкубаційних та акселераційних програмах.
Keywords: конспект лекцій; інноваційне підприємництво; стартап-проєктування; стартапи; стартап екосистема; маркетинг