Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Штучні нейронні мережі" - Дорофєєв, Юрій Іванович (СПДФО Ковальчук Н. П., 2019)
Дані лабораторні роботи спрямовані на набуття практичних навичок використання сучасних програмних засобів для створення та моделювання штучних нейронних мереж.
Keywords: методичні вказівки; лабораторні роботи; одношаровий персептрон; нормування вхідних даних; апроксимація; адаптивна лінійна нейронна мережа; пряме поширення сигналів; радіальні базисні нейронні мережі; нейронні мережі Кохонена; нейронні мережі векторного квантування; рекурентні нейронні мережі; моделювання асоціативної пам'яті; нейронна мережа Хопфілда