Проектний підхід як фактор інноваційної активності та розвитку підприємства - Думчиков, Володимир Миколайович; Глізнуца, Марина Юріївна; Перерва, Петро Григорович (My University, 2023)
Доведено, що одним з основних завдань у підвищенні ролі інноваційного фактору є вдосконалення управління проектами інновацій. Це вимагає більш чіткого визначення типів інноваційних проектів, прив'язаних до цілей управління, виявлення залежностей між показниками інноваційного розвитку і показниками конкурентоспроможності, адаптації існуючих методів управління проектами до специфіки інноваційного проектування на російських підприємствах.
Keywords: інноваційна діяльність; проектний підхід; показники конкурентоспроможності; джерела фінансування