Економічна характеристика креативних індустрій - Косенко, Андрій Васильович; Глізнуца, Марина Юріївна; Долина, Ірина Володимирівна; Марчук, Леся Сергіївна; Мехович, Сергій Анатолійович (My University, 2023)
Креативні індустрії – це нові галузі, які поєднують передові технологічні продукти та креативність у сфері культурного мистецтва та включають тринадцять галузей, таких як мистецтво, кіно, реклама, сільське господарство, дизайн тощо. які набувають все більшого значення для економіки багатьох країн, що розвиваються і розвинених країн, і створюють нові робочі місця. Запропоновано економічну характеристику креативних індустрій пропонуємо здійснювати з двох точок зору: з точки зору внутрішніх і зовнішніх умов.
Keywords: креативні технології; інтелектуальна власність; комерціалізація; інноваційний розвиток