Вербалізація концепту "mercy" в творі Чарльза Дікенса A Christmas Carol. In prose. Being a ghost story of Christmas - Олексієнко, Дмитро Віталійович (СГ НТМ "Новий курс", 2023)
Досліджено концепт «mercy» в сучасній лінгвістиці та номінативне поле слова, демонструючи його застосування у різних аспектах мови. Також розглядається концепт «mercy» в творі Чарльза Діккенса «A Christmas Carol» та його вплив на еволюцію головного героя, Ебенезера Скруджа. Показано, як цей концепт впливає на атмосферу оповідання та відображається через перетворення Скруджа під впливом духів Різдва.
Keywords: номінативне поле; концепт; лінгвістика; mercy; Чарльз Дікенс