Можливості інтенсивного шляху розвитку цукробурякової галузі в контексті її ризиковості - Брік, Світлана Володимирівна (Харківський національний аграрний університет ім. В. В. Докучаєва, 2011)
Проаналізовано поточний стан цукрово-бурякової галузі, в контексті забезпечення беззбитковості і зниження ризику вкладення капіталу в неї. Встановлено, що вплив інтенсивних факторів розширеного відтворення галузі на зниження її ризикованості є недостатнім, що вимагає більш детального дослідження матеріально-речової і трудової складових виробничих витрат галузі.

Current status of saccharine-beet industry is analysed, in the context of providing of break-even and decline of risk of investment of capital in it. It is set that influence of intensive factors of the extended reproduction of industry on the decline of its riskiness is insufficient, that requires more detailed research materially-material and labour making production expenses of industry.
Possibilities of intensive development of saccharine industry in the context of its riskiness
Keywords: інвестування; кошти; прибуток; витрати; урожайність; господарство сільське; рослинництво; ризик економічний