Недобросовісна конкуренція в сфері аутсорсингу багатонаціональних підприємств - Перерва, Петро Григорович; Харін, Д. Д.; Шикерявий, С. П. (Інтерсервіс, 2024)
Доведено, що недобросовісна конкуренція в сфері аутсорсингу може мати серйозні наслідки для справедливості ринкових умов, економічного розвитку та репутації підприємств. Ефективна боротьба з цим явищем вимагає впровадження правових, етичних та регуляторних механізмів, а також активної співпраці між учасниками ринку та владою.
Keywords: недобросовісна конкуренція; міжнародний бізнес; аутсорсинг; маркетинг; промислові підприємства