Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання з навчальної дисципліни "Організація і методика аудиту" - Шум, Аліна Олександрівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Виконання індивідуального завдання є необхідною складовою самостійної роботи під час вивчення дисципліни «Організація і методика аудиту». Індивідуальне завдання має на меті систематизацію, поглиблення, узагальнення, закріплення знань студентів з навчальної дисципліни «Організація і методика аудиту», а також поглиблення навичок самостійної роботи. При виконанні завдання студент повинен показати вміння самостійно користуватися нормативно-правовою базою, монографіями, підручниками, статтями в періодичних виданнях та обробляти, систематизувати отриману інформацію, робити висновки, вирішувати завдання. Форма виконання завдання передбачає творчій підхід до його реалізації. Окрім цього при виконанні завдань у студентів розвивається охайність, уважність та відповідальність при оформленні завдання. Індивідуальне завдання складено у десяти варіантах. У кожному варіанті передбачено: 1) вирішення практичного завдання; 2) побудову моделі організації і методики обраного процесу. Номер варіанту обирається відповідно до останньої цифри номера студента у журналі обліку роботи академічної групи (10 варіант обирається, якщо остання цифра 0). Номер варіанту зазначається на титульному аркуші. Виконане завдання має містити титульний аркуш, виконане завдання, перелік літератури. В завданні робиться посилання на літературу. Оформлення індивідуального завдання має відповідати вимогам стандартів НТУ «ХПІ»: Текстові документи у сфері навчального процесу. Загальні вимоги до виконання – СТЗВО-ХПІ-3.01 -2025; Чинний від 26.02.2025. Харків : НТУ «ХПІ», 2025. 43 с. (Стандарт закладу вищої освіти. Система стандартів з організації навчального процесу). Під час виконання індивідуального завдання обов’язкове дотримання Кодексу етики академічних взаємовідносин та доброчесності Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» (https://blogs.kpi.kharkov.ua/v2/nv/wp-content/uploads/sites/43/2025/10/kodeksetyky.pdf).
Keywords: методичні вказівки; індивідуальне завдання; аудит; методика аудиту; організація аудиту; облік