Умови розвитку туристичного бізнесу в Україні - Степаненко, Н. О.; Степаненко, В. О. (НТУ "ХПІ", 2012)
У роботі розглянуто особливості розвитку туристичної діяльності в Україні, проблеми туристичного бізнесу країни, які зумовлені впливом світової фінансової кризи. Проаналізовано напрями комплексного вирішення існуючих проблем.

The article examines the features of development of tourist activity in Ukraine, problems of tourist business in the country that is predefined by influence of world financial crisis. Directions of complex decision of existent problems are analysed.
Keywords: туризм; туристичний бізнес; туристична інфраструктура; туристичні оператори; туристичні агенти