Ключові компоненти при формуванні комплексної системи адміністрування на підприємстві - Вішка, І. С. (НТУ "ХПІ", 2013)
В роботі досліджено та представлено основні компоненти системи адміністрування на підприємстві, які формують її кістяк. Встановлено взаємозв’язки між цими складовими. Аналіз існуючих компонентів дозволить розвинути та удосконалити систему адміністрування і у подальшому запустити на практиці розроблені удосконалення та пропозиції.

This paper investigates and presents basic components of the system of administration at the company, which forms its basis. It is established relationships between these components. Analysis of existing components will develop and improve the system of administration and subsequently run in practice designed to improve and suggestions.
Keywords: менеджмент; управління підприємством; процес управлінський; administration; management; management process