Взаимодействие N-алкоксимочевин с фенилглиоксалем - Штамбург, Василий Георгиевич; Дистанов, Виталий Баламирович; Штамбург, Виктор Васильевич; Клоц, Е. В.; Мазепа, Александр Владимирович; Зубатюк, Р. И.; Ракипов, Э. М.; Успенский, Б. В.; Анищенко, Андрей Александрович; Олефир, Д. А. (НТУ "ХПИ", 2006)
N-Алкоксисечовини конденсуються з фенілгліоксалем з утворенням 3-алкокси-5-фенілгідантоїнів у відсутність лужних агентів.

3- Alkoxy-5-phenylgidantoens condensation N-alkoxyurea with phenylglyoxal without alkaline reagent are obtained.
Keywords: арилглиоксаль; мочевина; конденсация; масс-спектр; органическая среда