Сталий розвиток економічних систем: маркетинговий аспект - Макєєв, Денис Олександрович; Ларка, Людмила Сергіївна (ФОП Панов А. М., 2020)
Досліджено маркетинговий інструментарій розвитку підприємства як відкритої соціально-економічної системи.
Keywords: підприємства; маркетингова інформаційна система; аналіз; планування; контроль; цільові ринки