Методичні рекомендації з оцінки конкурентного потенціалу підприємств машинобудування - Другова, Олена Сергіївна (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті наведено методику оцінки конкурентного потенціалу підприємств машинобудування України. Запропоновано класифікацію елементів конкурентного потенціалу.

In article methods of the estimation of the competitive potential enterprise machine building of the Ukraine is considered. Categorization competitive potential element is offered.
Keywords: конкурентоспроможність; економіка національна; управління підприємством