Регіони у ХХІ сторіччі – сучасні аспекти інноваційного розвитку - Торкатюк, В. І.; Сніжко, С. В.; Бібік, Н. В. (НТУ "ХПІ", 2010)
На основі світових тенденції інноваційного розвитку та аналізу сучасного стану економічного розвитку в Україні розглянуто кластерну теорію та можливості її використання в регіонах країни.

Based on global trends in innovation development and analysis of the current state of economic development in Ukraine a cluster theory and its use in the country have been treated.
Keywords: висококваліфіковані кадри; інноваційний розвиток; інновації; конкурентоспроможність; інноваційно-промислові кластери