Формирование апериодического импульса при разряде двух емкостных накопителей энергии на общую нагрузку - Олейник, Ольга Викторовна; Петков, Александр Александрович (НТУ "ХПИ", 2009)
У роботі досліджена зміна форми імпульсу струму в навантаженні при різних співвідношеннях параметрів схеми. Визначено область співвідношення параметрів, у якій у навантаженні формується уніполярний імпульс струму з монотонним наростанням і спадом.

In work the current impulse form change is investigated at various ratios of the scheme parameters. The range of the parameters ratio in which in loading the unipolar current impulse with monotonous increase and droop is formed is defined.
Keywords: апериодический импульс тока; емкостной накопитель энергии; монотонное нарастание; параллельная работа