Порядок організації проведення медоглядів на підприємствах - Майборода, К. Р.; Райко, Валентина Федорівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Приведено порядок організації медоглядів на підприємствах в звичайних умовах та в умовах дії карантинних обмежень, спричинених коронавірусом SARS-CoV-2.

Grounded necessity of leadthrough of medical examinations on enterprises, in ordinary terms and in the conditions of quarantine.
Procedure for organization of medical examinations at enterprises
Keywords: медогляд; профілактика; карантин; medical examenation; prevention; quarantine