Спосіб термічної обробки сталей - Вуєць, Олександр Євгенович; Погрібний, Микола Андрійович (ДП "Український інститут промислової власності", 2015)
Корисна модель відноситься до області машинобудування, конкретно – термічної обробки сталей і може бути використана для поверхневого зміцнення деталей машин та механізмів з різних областей техніки.
Keywords: спосіб; відпуск СВЧ; корисна модель; патенти; струми високої частоти