Трансфер процесів діджіталізації в сферу реального бізнесу - Кучинський, Володимир Анатолійович (Науково-дослідний інститут інтелектуальної власності НАПрН України, 2021)
Доведено, що діджіталізація бізнесу вже зараз набуває масового характеру, а через кілька років цифрова трансформація перетвориться в життєву необхідність для переважної більшості бізнес-проектів.
Keywords: інтелектуальна власність; економічна ефективність; цифрова трансформація; цифрова економіка