Вплив "адресного" розміщення інвестицій на загальну економіку країни - Стригуль, Лариса Станіславівна (НТУ "ХПІ", 2003)
В сучасних умовах складного кризового стану економіки нашої країни одним з найважливіших методів виходу з кризи, є загальна зміна інвестиційної політики з широкоориєнованного розташування інвестицій взагалі по галузях - на більш “адресну”, тобто орієнтовану на конкретний український бренд.

In modern conditions of a difficult crisis situation of economy in our country, one of major methods of an exit from crisis is change of investment policy with global-oriented of accommodation of the investments in general on branches - on more "address", that is oriented on concrete Ukrainian brand.
Keywords: привабливість інвестиційна; економіка підприємства; управління інвестиційно-інноваційне