Аналіз строкової структури відсоткової ставки на українському ринку державних облігацій - Кочетова, Тетяна Іванівна; Панчішна, О. О.; Шуть, І. В. (НТУ "ХПІ", 2012)
У роботі розглянуто особливості формування відсоткових ставок на державні облігацій в залежності від строку до погашення, фактори, що обумовлюють поведінку кривої дохідності, проаналізовано тип кривої та розроблено прогнози щодо її поведінки у короткостроковому періоді

The paper is deals with features of interest rates of a state bonds forming in dependence from term to maturity, factors determining yield curve behavior, the yield curve type is analyzed and prognoses concerning it’s future behavior are made
Keywords: фондовий ринок; крива дохідності; погашення; інвестори; fund market; bonds; curve of profitableness; structure of interest rate