Роль онлайн маркетингових досліджень в умовах карантинних обмежень - Чернишов, Владислав Олегович; Ларка, Людмила Сергіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
Удосконалено класифікацію маркетингових досліджень шляхом виділення додаткової ознаки класифікації - за інтернет-статусом. Наведено визначення онлайн та оффлайн маркетингових досліджень. Визначено основні форми проведення онлайн маркетингових досліджень в умовах пандемії COVID-19.
Keywords: маркетингові дослідження; онлайн дослідження; оффлайн дослідження; інтернет-інтерв'ю