Спеціальні методи зварювання - Лузан, Сергій Олексійович; Крахмальов, Олександр Вікторович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Запропоновано курс лекцій, що містить у собі базовий матеріал з дисципліни «Спеціальні методи зварювання». Мета дисципліни навчити студентів вибирати спосіб зварювання виробу в залежності від матеріалу, конструктивних особливостей, технічних вимог і виробничих умов, вибирати матеріали для зварювання, розраховувати значення параметрів режимів для зварювання. Курс лекцій призначений для студентів і магістрів денної і заочної форми навчання спеціальності 131 «Прикладна механіка».
Keywords: курс лекцій; спеціальні методи зварювання тиском; холодне зварювання; зварювання вибухом; магнітно-імпульсне зварювання; зварювання тертям; ультразвукове зварювання; дифузійне зварювання; електронно-променеве зварювання; зварювання світловим променем; мікроплазмове зварювання