Організація аудиту системи ризик-менеджменту на підприємствах - Ларка, А. В.; Поташна, Н. А. (НТУ "ХПІ", 2012)
У роботі розглянута проблема управління кредитним портфелем комерційного банку. Проведений аналіз оптимального кредитного портфелю банку, визначені основні цілі та принципи кредитної політики для досягнення ефективної роботи банківської установи.

A methodical approach to evaluating the effectiveness of risk management in enterprises, which includes evaluation of integrated effect, is given.
Keywords: витрати; збитки; економія; ефективність; управління ризиками