Гаврашенко, І. О.Масалітіна, Наталія ЮріївнаБлизнюк, Ольга Миколаївна2023-01-032023-01-032022Гаврашенко І. О. Перспективи використання рослинної та молочної сировини у біотехнології слабоалкогольних пивних напоїв / І. О. Гаврашенко, Н. Ю. Масалітіна, О. М. Близнюк // Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості [Електронний ресурс] : зб. матеріалів 10-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2022 р. / ред. кол.: T. Mdzinarashvili [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2022. – С. 137-140. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/60765.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/60765ukфруктово-ягідна сировинаслабоалкогольні напоїпереробка плодово-ягідної сировинивиробництво слабоалкогольних напоїввітчизняні пивоварні підприємстваПерспективи використання рослинної та молочної сировини у біотехнології слабоалкогольних пивних напоївArticle