Корпус шпинделя - Гайдамака, Анатолій Володимирович; Клітной, Володимир Вікторович (ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2018)
Корпус шпинделя складається з основи і пружного елемента, який містить посадочну і опорну частини. Між посадочною і опорною частинами пружного елемента встановлений керуючий модуль, побудований на базі сенситивних та активних пружних п'єзокерамічних елементів.
Keywords: патент; корисна модель; верстатобудування; п'єзокерамічні елементи; підшипники