Аналітичне визначення питомого зношування круга при шліфуванні - Новіков, Федір Васильович; Іванов, І. Є. (НТУ "ХПІ", 2012)
Отримана аналітична залежність для визначення питомого зношування круга й на її основі по-новому розкрита фізична сутність процесу шліфування й сформульовані основні умови підвищення його ефективності.

The analytical dependence for the determination of the specific wheel wear, and used it in a new way revealed the physical nature of the grinding process and formulated the basic con-ditions make it more effective.
Keywords: абразивний круг; зношування зерна; продуктивність обробки; grinding; grinding whee; worn grain; processing performance