Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни "Методологія і організація наукових досліджень в галузі" - Стригуль, Лариса Станіславівна (My University, 2023)
Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Методологія і організація наукових досліджень в галузі» дають змогу підвищити якість формування і засвоєння студентами системи теоретичних знань та практичних навичок щодо окремих економічних, соціальних, правових та інших аспектів освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес. Матеріали методичних вказівок містять програму дисципліни, поняття і терміни, питання для самоконтролю, перелік теоретичних та практичних завдань самостійної роботи для закріплення матеріалу.
Keywords: методичні вказівки; самостійна робота; наукові дослідження; контент-аналіз; науковий пошук