Діджиталізація виробничих процесів - Кузьминський, Костянтин Миколайович; Мехович, Сергій Анатолійович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
В науковій доповіді доведено, що діджиталізація виробничих процесів є ключовим чинником модернізації сучасного підприємства. Вона відкриває нові можливості для ефективного управління ресурсами, підвищення гнучкості та стійкості до змін зовнішнього середовища. Водночас вона вимагає стратегічного підходу, інвестицій та підготовки кваліфікованих кадрів.
Keywords: технології; діджиталізація; інформація; економіка; розвиток; промислові підприємства