Економічні характеристики науково-технічної продукції - Климентова, Марія Віталіївна (Полтавський державний аграрний університет, 2025)
Дослідження підтверджує, що економічна ефективність науково-технічної продукції залежить від багатьох факторів, включаючи рівень інноваційності, фінансового забезпечення та стан інфраструктури. Для успішного розвитку науково-технічної продукції необхідний комплексний підхід, що включає державне регулювання, підтримку бізнесу та розробку механізмів венчурного інвестування. Підвищення інвестиційної привабливості науки і техніки сприяє економічному зростанню та сталому розвитку
Keywords: наука; продукція; техніка; ціна; методи визначення; університети