Фізичні фактори в медичній реабілітації на різних рівнях надання медичної допомоги: сучасні досягнення та перспективи - Роздільська, Ольга Миколаївна; Зінченко, Олена Костянтинівна (Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського МОЗ України, 2016)
Однією з актуальних проблем медичної реабілітації є вдосконалення системи етапного відновлювального лікування хворих, в першу чергу – за допомогою застосування фізичних факторів (ФФ). Мета дослідження. Підвищення ефективності етапної медичної реабілітації хворих із різними захворюваннями шляхом обгрунтування вибору ФФ та розробки лікувальних способів и програм відновлювального лікування.
Keywords: медична реабілітація; лікування; фізичні фактори; захворювання; медична допомога; фізіотерапія