Робоча програма навчальної дисципліни "Фізичні основи технічних засобів розвідки" - Корольов, Роман Володимирович; Воропай, Наталя; Гаврилова, Алла Андріївна; Мілевський, Станіслав Валерійович (My University, 2022)
Мета навчальної дисципліни "Фізичні основи технічних засобів розвідки" – навчання студентів системі фундаментальних теоретичних знань, прикладним навичкам використання основних фундаментальних фізичних уявлень щодо продуктів інформаційних технологій та різноманітних технічних засобів інтелекту, практична робота з широким спектром сучасних фізичних та електронних пристроїв, розвиток самостійного мислення студентів, необхідних для їхнього майбутнього, кар'єри.
Keywords: принципи кібернетичної розвідки; акустична розвідка; канали витоку інформації; інформаційна безпека; засоби захисту інформації; апаратура перехоплення інформації