Математичне моделювання процесу гідролізу колагену кісткової тканини в умовах підвищеного тиску та температури - Черевко, О. І.; Головко, М. П.; Полевич, В. В. (НТУ "ХПІ", 2008)
Проведене математичне моделювання процесу гідролізу колагену кісткової тканини в умовах підвищеного тиску та температури. Запропонована кількісна модель динаміки відносного об’єму відкритих пор від часу при гідротермічній обробці харчової кістки, на основі якої розв’язана задача дифузії білкових речовин в бульйон.
Keywords: дифузія; білкові речовини; гідротермічна обробка; бульйон; функції регресії