Системы обнаружения комплексов активной защиты - Глебов, В. В.; Роленко, С. А. (НТУ "ХПИ", 2014)
Приведені характеристики систем виявлення комплексів активного захисту, найбільш відпрацьованих та яки пройшли випробування у складі об'єктів. Виконаний аналіз існуючих на сьогоднішній день систем виявлення. Зроблено висновок про необхідність використання пасивних датчиків виявлення загрози нападу засобів поразки.

The presented specifications of the active protection detection systems are the most proven and tested as a part of a vehicle. Analyzed were the currently existing detection systems. The conclusion was made about the necessity of using passive sensors for detection of destruction means threat.
Active protection detection system
Keywords: боевые бронированные машины; бронетехника; броневая защита; защита танка; системы активной защиты; бронезащита