Установка для испытаний технических средств на устойчивость к воздействию повторяющихся колебательных затухающих помех с частотой 100 кГц - Князев, Владимир Владимирович; Немченко, Юрий Семенович; Лесной, Иван Петрович; Сомхиев, Сергей Борисович; Островерх, Т. Н. (НТУ "ХПИ", 2007)
Описано конструкцію та результати атестації установки, призначеної для випробувань технічних засобів на несприйнятливість до впливу повторюваних коливальних загасаючих завад з частотою 100 кГц відповідно до вимог міжнародних стандартів. Установка генерує випробувальну напругу чотирьох випробувальних рівнів: 0,25, 0,5, 1 та 2 кВ.

Design and results of certification of the plant intended for testing of hardware for immunity to influence of repetitive oscillating damped interferences with frequency 100 kHz according to requirements of International standards have been described. The plant generates test voltage of four test levels: 0.25, 0.5, 1.0 and 2.0 kV.
Keywords: электромагнитная совместимость; силовые линии; линии управления; электрические подстанции; испытательные генераторы