Деякі аспекти вибору параметрів обробки титанових сплавів за термодифузійного насичення з кисневмісного газового середовища - Труш, В. С. (НТУ "ХПІ", 2018)
У статті теоретично та методологічно обґрунтовано вибір параметрів (температура, тривалість обробки, парціальний тиск кисню) термодифузійного насичення титанових сплавів з кисневмісного газового середовища для забезпечення формування поверхневих дифузійно-зміцнених шарів без наявності поверхневих плівок.

Theoretically and methodologically the choice of parameters is substantiated (temperature, duration of the treatment, the partial pressure of oxygen) of thermodiffusion saturation of titanium alloys with an oxygen-containing gaseous medium for the formation of diffusion-hardened surface layers without the presence of surface films are presented in this paper.
Keywords: мікротвердість; хіміко-термічна обробка; температура; тривалість обробки; парціальний тиск кисню; поверхнева плінка; titanium alloys