Маркетинг: теорія та ситуаційні вправи - Посохов, Ігор Михайлович (НТУ "ХПІ", 2015)
Містить теоретичний матеріал із основних тем курсу «Маркетинг», призначено для поглиблення та закріплення теоретичних знань з маркетингу, кейси – для опанування практикою специфічних розрахунків із використання маркетингової інформації та прийняття відповідних рішень у сфері формування комплексу маркетингових заходів впливу на ринок. Призначено для викладачів, студентів, аспірантів вищих навчальних закладів та спеціалістів у сфері маркетингу підприємства.
Keywords: школа вища; підготовка фахівців; підготовка професійна; робота самостійна; кейси; стратегія економічна