Економічна характеристика туристичного продукту - Тимошенко, Денис Володимирович; Перерва, Петро Григорович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
В доповіді доведено, що економічна характеристика туристичного продукту (туристичних послуг) охоплює комплекс аспектів, які дозволяють оцінити його ефективність і рентабельність на ринку, а також його роль у розвитку економіки регіону або країни загалом
Keywords: економічні характеристики; туристичний продукт; виробництво; ринок; попит; пропозиція; підприємства