Собівартість продукції як фактор ринкового успіху - Чернишенко, Олена Іванівна (Полтавський державний аграрний університет, 2024)
У доповіді розглядається роль зниження собівартості у досягненні ринкового успіху для підприємств. Зазначається, що ефективне управління собівартістю може мати вирішальне значення для забезпечення конкурентних переваг та стійкого розвитку на ринку. Виокремлюються декілька ключових аспектів зменшення собівартості, включаючи оптимізацію виробничих процесів, ефективне використання ресурсів, автоматизацію та вдосконалення технологій.
Keywords: витрати; собівартість; прибуток; обсяг реалізації; промислові підприємства